JPS Disseny

JPS Disseny assumeix la direcció de la publicació de Palau, L'Alzina

JUN

30

2019

JPS Disseny

josep m. pasadas

-1564142975

Edicions L'Alzina ha fet el traspàs de la direcció, redacció, edició, publicació i tots els drets de la revista mensual de Palau-solità i Plegamans, L'Alzina, a favor de JPS Disseny, amb Josep M. Pasadas al capdavant.

Preliminars

Abans de la finalització de l'any 2018, Abel Garcia, director i redactor de la publicació de Palau-solità i Plegamans, «L'Alzina», va transmetre al responsable de JPS Disseny, és a dir, a mi, Josep M. Pasadas, la voluntat de deixar la direcció de la revista per motius personals, la merescuda jubilació.

Com alguns ja sabeu, des d'inicis de 2007, JPS Disseny és responsable del disseny i maquetació de la revista mensual de la vila de Palau-solità i Plegamans. Amb aquesta decisió del, fins ara, director de la publicació, em plantejo un nou repte: puc assumir el control i direcció total de la revista, sense deixar de banda els altres clients?

El repte

El repte només ha tingut dues opcions.

La primera opció, perdre el contracte de disseny i maquetació de la revista en favor d'una altra empresa, m'haguès obligat a cercar un client o producte alternatiu, per tal de omplir la pèrdua de l'anometat projecte.

Com a segona opció, el repte de prendre la responsabilitat i el control total de la publicació i tot el que aquest fet comporta. D'una banda, tota la gestió comercial i administrativa dels anunciants. D'altra, la part comunicativa / periodística, amb els actes oficials i institucionals, els esdeveniments socials, culturals i esportius; en definitiva, el dia a dia de la vila.

No amant del risc, però sí dels reptes, la decisió ha estat clara: prendre la direcció de L'Alzina.

La cessió de tots els drets

Després de prendre la decisió de posar-me al capdavant de la revista, durant aquests 6 mesos de negociacions, ofertes i contraofertes —una altra empresa també hi estava interessada—, la resolució final ha estat, sota contracte, que a partir del 25 de juny de 2019, jo, en representació de JPS Disseny, he adquirit tots els drets concernents a la publicació mensual de Palau-solità i Plegamans, L'ALZINA.

Nova imatge

Per a fer més efectiu i visible el canvi de direcció, que no de rumb —intentarem treballar amb la línia i el tarannà de l'anterior director—, JPS Disseny ha renovat el logotip i ha refrescat el disseny de la revista.

Gaudiu-ne!

Fins aviat...

COMPARTEIX L'ARTICLE ...

O ENVIA'M UN COMENTARI ...    C O M E N T A R . . .

Aquest website fa servir cookies

Fem servir les cookies per a assegurar que li donem la millor experiència de navegació al nostre website.


+ info...